TECHNOLOGIJŲ PAMOKA ŠTMC IR SUSIPAŽINIMAS SU PADAVĖJO PROFESIJA
Spalio 17d. šeštokai keliavo į Šiaulių technologijų mokymo centrą, Prekybos ir verslo skyrių, kur turėjo technologijų pamoką. Pamokos tema - stalo įrankiai ir jų paskirtis. Mokiniai sužinojo į kokias lėkštes reikėtų dėti karštus patiekalus, į kokias šaltus, į kurias užkandžius, taip pat sužinojo, kurios stiklinės bei taurės kuriems gėrimams skirtos. Mokiniai kalbėjo apie tai, kaip turėtų padavėjas aptarnauti klientą bei kokia įrankių lėkštėje padėtis padavėjui rodo, kad klientas jau baigė valgyti ir jau galima paiimti lėkštę. Visi pabandė patys išlankstyti servetėles stalo dekoravimui, kai kuriems ši užduotis buvo lengva, o kai kuriems reikėjo paplušėti, kad servetėlė lėkšteje atrodytų gražiai.
Karjeros specialistė Violeta Biliūnienė